Šta je DogeCoin i kako ga zaraditi?

Šta se dobije kada se spoje dve najveće internet senzacije?

Bitcoin je definitivno obeležio proteklih godinu dana i, iako postoji već četiri godine, u poslednjih nekoliko meseci se čini da ne silazi sa naslovnih stranica brojnih internet portala, a po prvi put je počeo da se pominje i u klasičnim medijima. I broj prodavaca koji su počeli da prihvataju ovu valutu je u stalnom porastu. Sa druge strane, svako ko je na internetu proveo bar nekoliko sati ove godine je verovatno naleteo na sliku Šiba Inu psa koji gleda u fotoaparat i čiji je unutrašnji monolog dodat na sliku u vidu šarenog teksta u Comic Sans fontu. Internet meme po imenu Doge možda ne smatrate smešnim, ali njegova popularnost je neosporna.

Naravno, internet ne bi bio internet da nekom nije pala na pamet suluda ideja da od ova dva pojma napravi treći – i tako je nastala nova kriptovaluta po imenu Dogecoin. Verovatno nastala kao šala ili kao koncept, a možda i kao pokušaj da se demonstrira apsurdnost internet valuta, Dogecoin se, kao i meme na osnovu koga je nastao proširio internetom neverovatnom brzinom.

Šta je Dogecoin?

Dogecoin je zasnovan na scrypt algoritmu pa je više nalike Litecoin-u nego Bitcoin-u, a broj Dogecoina je ograničen na 100 milijardi značajno više od ove dve kriptovalute. Trenutna vrednost jednog Dogecoina je oko 0.00000034 BTC. Ako vas zanima kako da se uključite u ovu zabavu, a možda i da zaradite nešto pride, pogledajte zvaničan Dogecoin sajt, i pogledajte priloženi video snimak. Da prodate Dogecoin, posetite sajt Cryptsy.

Dogecoin do meseca!

Otvaranje Dogecoin novčanika

Prodaja Dogecoina

Besplatni DogeCoin lista sajtova:

468x60-2

moondoge

1) freedoge.co.in
2) moondoge.co.in
3) dogefaucet.com
4) indogewetrust.com
5) cryptotide.com
6) cryptobucket.com/dogecoin
7) cryptospout.com/faucet
8) doge-faucet.tk
9) wow.bitcoinproject.net
10) thebitcoinmaster.com
11) doge.freefaucet.com.ar
12) wowsuchfaucet.com.ar
13) bitcoinmafia.com
14) dogedroppings.com
15) cyanrainbow.com
16) doge2.me