FreeBitco.in uveo FUN token

FreeBitco.in sajt koji daje najviše besplatnih bitcoina, pre par dana uveo novu opciju Premium Membership program u saradnji sa FunFair (FUN token).

Kao što ostali sajtovi ovog tipa BetFury, GooseBet i Binance Defi imaju svoje tokene ili saradnju sa određenim kompanijama, tako je i FreeBitcoin krenuo u tom smeru.

Kao prvi korak jeste uvođenje FUN tokena, i svaki korisnik koji kupi ovaj token i čuva ga najmanje mesec dana, dobija određene pogodnosti – tzv. Premium Membership.

Možete kupiti koliko god želite FUN tokena. Neki preporučen minimalni broj jeste 2500 FUN tokena ali vi možete kupiti i manje.

freebitcoin premium membership
freebitcoin premium membership

Šta možemo očekivati od Premium Membership program-a?

  • Ako kupimo FUN tokene do 15. februara, dobijamo 1% cashback, tako da ćemo proći jeftinije. Naravno, možemo i posle 15. feb da kupimo ali nema cashback-a.
  • Svi koji poseduju FUN tokene dobijaju besplatno okretanje točka sreće do 15x dnevno
  • Svi koji poseduju FUN tokene, dobijaju mesečno pasivnu zaradu do 25%

Sve ove pogodnosti zavise od broja tokena koje smo kupili.
U svakom slučaju, kad krene program, moći ćemo te iste tokene da povučemo i prodamo preko Binance menjačnice za keš ili bitcoin.

free bitcoin fun token
free bitcoin fun token

Od kad je cela ova priča krenula, cena FUN tokena je neverovatno skočila. U narednom periodu se očekuje dalji rast. Tako da ukoliko želite da učestvujete požurite. Ja sam za početak kupio 500 tokena, neka se nađe. Ne može da škodi. Želim vam sreću u budućem investiranju!

kupovina bitcoina local bitcoins Kupovina bitcoina preko localbitcoins.com - Verovatno najbolja opcija kupovine bitcoina za keš je localbitcoins.com. Dovoljno… ...
oprema za farmanje chia coin Šta je potrebno od opreme za farmanje chia coin-a? - Šta je sve potrebno od opreme za farmanje chia coina.… ...
najbolji bazeni za rudaranje Koji su to najbolji mining poolovi? - Predstavljamo vam najbolje mining poolove. Šta je mining pool /… ...
5 1 vote
Vaše mišljenje
guest
3 Komentara
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boris

Zdravo,

Ja se tek upoznajem sa kriptovalutama i nemam nekog iskustva. Nedavno sam se registrovao na ovaj freebitco.in faucet. U slučaju da sakupim dovoljno satoshija, na koji način ih mogu prebaciti na svoj wallet (još uvijek ga nisam kreirao). Koji web wallet preporučujete? Da li freebitco.in uslovljava neke specifične wallete ili može na bilo koji…

Hvala i pozdrav

Boris

Hvala na informaciji. Pozdrav