Najbolji način zarade bitcoina JUL 2014 (prvi deo)

Opisaćemo vam najbolji način zarade bitcoina za mesec jul 2014.

Sajtovi koji svakog dana daju besplatan bitcoin

Top 3 sajta za zaradu bitcoina: freebitco.in, bitcoinzebra.com i bitcoinker.com
Kombinacijom ova tri sajta, nedeljno možete zaraditi i preko 0.003 BTC.
Sa ostalim besplatnim bitcoin sajtovima, koje možete pronaći na stranici Besplatni bitcoin sajtovi, možete približno zaraditi 0.002 nedeljno, što je ukupno 0.003 + 0.002 = 0.005 BTC nedeljno.

Od sajtova sa stranice Bitcoin zarada po kliku, od kojih su CoinAd i BTCclicks za pokazali kao najbolji, može se zaradtiti oko 0.0004 BTC nedeljno.

COINAD Bitcoin zarada po kliku besplatni bitcoin!

leaderboard Bitcoin zarada po kliku besplatni bitcoin!

Sa sporednim altercoinima kao što su litecoin i veoma popularan dogecoin, sa stranica besplatni litecoin i besplatni dogecoin, možemo nedeljno zaraditi oko 0.0005 BTC. Možemo zaraditi i više kupovinom/prodajom na trade marketima u pravom trenutku.

Ukupna mesečna zarada bitcoina preko besplatnih sajtova

Sve ukupno kad se sabere, za mesec dana možemo sakupiti:
(0.005 + 0.0004+ 0.0005) * 4 = 0.0236 BTC
Napomena: Ovde je takođe uračunata i zarada od referala

Približna vrednost u dolarima, zavisi od trenutnog kursta bitcoina. Po vrednosti u toku pisanja ovog teksta to bi bilo oko 14,7$ mesečno. Ukoliko smatrate da je ovo nerealno, možete smanjiti sumu na trećinu ili polovinu.

Ovo je još uvek mala suma, ali je sasvim dovoljna za početak.
Ukoliko želimo da je uvećamo, najbolje je negde investirati.

Dodatna zarada – prodaja vaučera

Ukoliko imate paypal račun i možete primati novac, prodavanje cex.io vaučera preko ebay-a je prava stvar. Potrebno je registrovati se na sajt cex.io i kupiti par vaučera sa kojima dobijate GH/s za rudarenje. Cex.io je sajt za cloud rudarenje. Tako da preko njega možete da rudarite i kopate bitcoine. Što više GH/s imate, više ćete moći da iskopate.
Moja preporuka je da ne kopate, već da kupite par vaučera i prodate na ebay-u.
Za sada je velika potražnja za vaučerima, tako da  vačuer od 0.05874 BTC – 3,5$ možete prodati na ebay-u za 8$! Detaljnije možete pročitati na ovom linku.

CEX.IO

Uvećajte broj bitcoina investiranjem

Na stranici Zarada bitcoina investiranjem, možete pronaći preporučene sajtove za investiranje. Najbolje je investirati u neki start-up projekat koji je još na početku. Na forumu bitcointalk, možete pronaći dosta informacija o sajtovima koji su aktuelni i tek se pojavljuju.

Bitcoine možete da uvećate kockanjem, 999dice.com – o tome smo veće pisali, ili ulaganjem u kockarske sajtove. Meni se više sviđa ova druga varijanta.
Tako da ukoliko želite da investirate u kockarske sajtove moja preporuka je:
CoinGG, DiceNow, SatoshiCarnival i Ice Dice

Možete investirati u ponzi sajtove. To su sajtovi koji svakog dana uvećavaju vaš profit 5%, 10%, 50%, 100%, 150%. Na takvim sajtovima treba biti obazriv, jer obično dobijaju ljudi koji su među prvima uložili. Oni koji ulože kasnije nikada ne dobiju isplatu. Ovo nije slučaj na svim sajtovima ali treba obratiti pažnju. Jedan od ponzi sajtova je i Giga Coiner.

Ovo je bila analiza za najbolji način zarade bitcoina za mesec JUL. Postoji još dosta načina zarade, a ovo su za sada najisplativiji. Ukoliko imate sreće, trebali bi bar duplo da uvećate broj vaših bitcoina, za par meseci. Ovo je samo još jedan dokaz velikog potencijala bitcoina, koji je još uvek u fazi razvoja. Ko sve ovo iskoristi na vreme, može puno toga da dobije.

Poslednji komentari

0 0 vote
Vaše mišljenje
guest
1 Komentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alfred

Ulogujete se sa vasim novcanikom i pustite da radi.Periodicno se vratite na sajt i samo zatrazite zaradjeni deo bitcoina.Radi podmazano i sigurno.Licno ga koristim.Trenutna isplata na microwallet account.Pozdrav… 🙂

Moon Bitcoin – The bitcoin faucet where YOU decide when to claim! http://moonbit.co.in/?ref=d1845ed1a142 #moonbitcoin