Najbolji telegram botovi za zaradu kriptovaluta 2021

Telegram je aplikacija skromnog porekla slična WhatsApp-u i Viberu, koja do sada nije nešto posebno bila zapažena, ali je njen rejting u danima nakon Facebook-ovog prisvajanja WhatsApp-a i cenzure Twitter-a, značajno skočio.

Trenutno Telegram broji preko 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta. Možete je preuzeti za android, windows ili apple uređaje.

Vrlo je jednostavna za korišćenje, na njoj možete naći dosta zanimljivog sadržaja, dosta telegram grupa, dosta botova koji su automatizovani..ima svega. Pored navedenog postoje i grupe koje se bave kriptovalutama, a i naravno telegram botovi koji dele kriptovalute. Tako da možete dobiti raznorazne airdrop tokene, besplatni bitcoin giveaway, besplatni ethereim, besplatni tron tokeni… vrlo jednostavno.

Napravili smo listu najaktuelnijih, i kako budu izlazile nove proverene grupe/botovi dodavaćemo u ovu listu.


TELEGRAM BOTOVI ZA ZARADU KRIPTOVLUTA


Claim BTC bot (username: @Crypto_Claimer_Bot) – ne isplaćuje

Svi koji se prijave dobijaju besplatan bitcoin svaki sat. Možete povećati broj bitcoina po satu, sakupljajući dijamante i tako povećati vaš nivo i broj bitcoina. Odlična i lagana zarada bitcoina. Bot ponekad zna malo da uspori pa ne stiže odmah odgovor, ali sve drugo je OK. LINK »

claim btc telegram bot
claim btc telegram bot

ClickBee (username: @ClickBeeBot)

Dobijate TRX token za rešavanje sitnih zadataka. Uglavnom je to kliktanje na linkove (potrebno je samo da se otvori link i ništa više), gledanje klipova, čitanje telegram postova ili praćenje telegram grupa. Za svaki zadatak se dobija određen broj TRX tron tokena. Vrlo jednostavno i lako može da se zaradi veliki broj tron tokena. Isplata je regularna. LINK »

clickbee tron telegram bot
clickbee tron telegram bot

 
TELEGRAM KRIPTO GRUPE na srpskom

Belgrade Crypto Community

Najveća domaća kripto zajednica. Pridruži se i saznaj šta je to bitcoin, blokčejn, trgovina, rudarenje i ostalo.

belgrade crypto community
belgrade crypto community

Kripto Vesti

Najnovije kripto vesti i analize

kripto vesti
kripto vesti

BalkanTechCrypto

Zvanična Telegram grupa YouTube kanala BalkanTechCrypto.

balkan tech crypto
balkan tech crypto

Crypto.com RS

Srpska Crypto.com zajednica. O aplikaciji Crypto.com i kako pasivno zaraditi kriptovalute smo već pričali, kompletan tekst možete pročitati na sledećem linku – Šta nudi Crypto.com aplikacija?

crypto.com srbija
crypto.com srbija

Kako dobiti isplatu?

Najbolje od svega je što za par sekundi dobijate isplatu. Kliknite na Balance i onda na withdraw. Ukoliko nemate adresu za isplatu, možete je besplatno kreirati preko Binance platforme, gde možete prebaciti, konvertovati u neku drugu valuti ili prodati vaše coine i tokene.

Strategija kako zaraditi više tokena koristeći dodatne telegram naloge

Da biste povećali zaradu, možete da napravite više Telegram naloga. Za Telegram je samo bitno da unesete validan broj telefona, jer na taj broj treba da dobijate sms kod za potvrdu. Možete otvoriti više naloga tako što se registrujete preko različitih brojeva telefona, a postoje i android aplikacije preko koji možete dobiti besplatne brojeve. Budući da se u aplikaciju Telegram ne mogu dodati više od tri naloga, možete da koristite Cloner aplikaciju da biste klonirali Telegram i istovremeno koristili više naloga. Obavezno koristite vaše referal linkove dok se prijavljujete na drugim nalozima. Na taj način, zarada od referala će se automatski dodati na vaš glavni nalog. Promovišite svoje referal linkove preko društvenih mreža, podelite sa prijataljima, rođacaima kako biste dobili što više preporuka.

najbolji bazeni za rudaranje Koji su to najbolji mining poolovi? - Predstavljamo vam najbolje mining poolove. Šta je mining pool /… ...
kako kupiti bitcoin kriptovalute Kupovina kriptovaluta bez provizije - Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kriptovaluta sa i bez provizije… ...
sta je stablecoin stabilne kriptovalute Stablecoins / Stabilne kriptovalute - Stablecoins - stabilni novac, su kriptovalute dizajnirane da održavaju stabilnu… ...
5 1 vote
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments