Kako prodati bitcoin u Srbiji? Ecd.rs iskustva

I dragi naši, evo ponovo pišemo o bitcoinu. Možda se pitate kako prodati bitcoin u srbiji ili se možda pitate gde smo bili do sad? Tu smo, ništa ne brinite. I dalje pomno pratimo bitcoin tržište. Nije se ništa značajno dešavalo pa nismo ni pisali.

Uglavnom imamo za vas lepu vest. Cena bitcoina je u poslednjih par dana počela da skače! Da da, dobro ste čuli, i mogu vam reći, dosta je skočila!
Ako ste pratili bitcoin predviđanja, brojni bitcoin analitičari su predvideli da će 2021, biti godina bitcoina.

Ukoliko ste sve ove godine verno čuvali vaš bitcoin u nekoj digitalnoj slamarici pravo je vreme da ga prodate i da se malo počastite. Ili možete da čekate da još više skoči? Sve je na vama, šta god mislite da je najbolje tako uradite. U svakom slučaju, ukoliko već imate bitcoin i želite da prodate bitkoin za dinare, verovatno se pitate kako prodati bitkoin u Srbiji?
A ukoliko nemate, onda se pitate kako kupiti bitcoin?


VirWox su nam ugasili (e to je bio sajt…), LocalBitcoin još uvek radi ali velike su provizije, drugi sajtovi za izdavanje BITCOIN DEBITNIH kartica (npr Wirex), ne priznaju Srbiju jer nije u SEPA zoni… Šta uraditi?

Kako prodati i kupiti bitcoin u Srbiji?

Rešenje je ECD.rs

Izvor: Screenshot ecd.rs

Na sajtu ecd.rs, zvanične platforme / menjačnice kriptovaluta za srbiju možete prodavati i kupovati BTC / ETH / DASH / BCH. Sve ovo je vrlo lako i jednostavno. Ne treba nikakvo veliko predznanje.

Ako ste se pitali kakva su ecd.rs iskustva, mogu vam reći da su pozitivna.
Platorma odlično radi, mi smo testirali i uspešno smo prodali naš teško zarađeni bitcoin. Doduše, dok postoje besplatni bitcoin sajtovi, sve postaje lakše. Na ecd platformi, možete u svakom trenutnu kontaktirati tehničku podršku putem online chat-a i dobićete sve informacije ukoliko negde zapnete u prodaju ili kupovini kriptovaluta.

Šta je potrebano da uradite pre nego što kupite ili prodate vaš bitcoin?

  1. Potrebno je da se registrujete tj. otvorite nalog na ecd.rs sajt
  2. Potrebno je da verifikujete vaš nalog (poželjno je, kako bi smanjili provizju)
  3. Nakon toga možete da uživate u čarima kupovine i prodaje kriptovaluta.

Ukoliko još uvek nemate kreiran vaš bitcoin novčanik (bitkoine čuvate u vašem digitalnom btc novčaniku), uputstvo kako otvoriti Blockchain bitcoin wallet možete pogledati ovde.

Da bi sve ovo bilo još jednostavnije, pogledajte video tutorijal:

Kako kupiti i prodati bitcoin preko ECD.rs platforme


Najbolji načini za kupovinu i prodaju kriptovaluta bez provizije možete pronaći na sledećim linkovima:

prodaja kriptovaluta Prodaja kriptovaluta bez provizije - Najbolji načini za prodaju kriptovaluta bitcoin, ethereum, kako da uzmemo keš i platimo što manju moguću proviziju. Ili ne platimo uopšte! ...
kako kupiti bitcoin kriptovalute Kupovina kriptovaluta bez provizije - Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kriptovaluta sa i bez provizije na pravom ste mestu. Postoji više načina kupovine kriptovaluta... ...
bitkoin obara sve rekorde Bitkoin obara sve rekorde! Vrednost bitkoina preko 25K! - Vrednost bitkoina, još jednom je oborila istorijski rekord. Valuta, koja… ...
skocio dogecoin ilon musk Zašto je skočila cena dogecoina? - Ako se pitate zašto je cena dogecoina odjednom skočila, i… ...
sta je bitcoin Šta je bitcoin? - Šta je BitCoin (BTC) i kako se bitcoin zarađuje? Sve… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments