Kako prodati bitcoin u Srbiji? Ecd.rs iskustva

I dragi naši, evo ponovo pišemo o bitcoinu. Možda se pitate kako prodati bitcoin u srbiji ili se možda pitate gde smo bili do sad? Tu smo, ništa ne brinite. I dalje pomno pratimo bitcoin tržište. Nije se ništa značajno dešavalo pa nismo ni pisali.

Uglavnom imamo za vas lepu vest. Cena bitcoina je u poslednjih par dana počela da skače! Da da, dobro ste čuli, i mogu vam reći, dosta je skočila!
Ako ste pratili bitcoin predviđanja, brojni bitcoin analitičari su predvideli da će 2021, biti godina bitcoina.

Ukoliko ste sve ove godine verno čuvali vaš bitcoin u nekoj digitalnoj slamarici pravo je vreme da ga prodate i da se malo počastite. Ili možete da čekate da još više skoči? Sve je na vama, šta god mislite da je najbolje tako uradite. U svakom slučaju, ukoliko već imate bitcoin i želite da prodate bitkoin za dinare, verovatno se pitate kako prodati bitkoin u Srbiji?
A ukoliko nemate, onda se pitate kako kupiti bitcoin?


VirWox su nam ugasili (e to je bio sajt…), LocalBitcoin još uvek radi ali velike su provizije, drugi sajtovi za izdavanje BITCOIN DEBITNIH kartica (npr Wirex), ne priznaju Srbiju jer nije u SEPA zoni… Šta uraditi?

Kako prodati i kupiti bitcoin u Srbiji?

Rešenje je ECD.rs

Izvor: Screenshot ecd.rs

Na sajtu ecd.rs, zvanične platforme / menjačnice kriptovaluta za srbiju možete prodavati i kupovati BTC / ETH / DASH / BCH. Sve ovo je vrlo lako i jednostavno. Ne treba nikakvo veliko predznanje.

Ako ste se pitali kakva su ecd.rs iskustva, mogu vam reći da su pozitivna.
Platorma odlično radi, mi smo testirali i uspešno smo prodali naš teško zarađeni bitcoin. Doduše, dok postoje besplatni bitcoin sajtovi, sve postaje lakše. Na ecd platformi, možete u svakom trenutnu kontaktirati tehničku podršku putem online chat-a i dobićete sve informacije ukoliko negde zapnete u prodaju ili kupovini kriptovaluta.

Šta je potrebano da uradite pre nego što kupite ili prodate vaš bitcoin?

  1. Potrebno je da se registrujete tj. otvorite nalog na ecd.rs sajt
  2. Potrebno je da verifikujete vaš nalog (poželjno je, kako bi smanjili provizju)
  3. Nakon toga možete da uživate u čarima kupovine i prodaje kriptovaluta.

Ukoliko još uvek nemate kreiran vaš bitcoin novčanik (bitkoine čuvate u vašem digitalnom btc novčaniku), uputstvo kako otvoriti Blockchain bitcoin wallet možete pogledati ovde.

Da bi sve ovo bilo još jednostavnije, pogledajte video tutorijal:

Kako kupiti i prodati bitcoin preko ECD.rs platforme

Za nove video tutorijale posetite naš yotube kanal: Kako zaraditi bitcoin

kako otvoriti bitkoin adresu 2 Kako otvoriti bitkoin adresu? - Kao što smo već ponenuli u prethodnim tekstovima, da bi… ...
bitcoin igre na srecu Najbolja Bitkoin kazina i sajtovi za klađenje sa kritpovalutama - Uživajte uz vaše omiljene igre na sreću uz sledeće privilegije:… ...
freebitcoin FreeBitco.in povećao broj besplatnih bitcoina - Sajt freebitco.in je od pre nekoliko dana povećao broj broj… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments