Pasivna zarada kriptovaluta preko Celsius Network platforme

Pasivna zarada – Celsius Network je vodeća globalna finansijska platforma osnovana 2017. godine, koja omogućava povezivanje vlasnika kripto valuta sa korisnicima koji uzimaju zajam.

Kako funkcioniše Celsius Network?

Kada uložite određenu sumu kriptovaluta, dobijate kamatu od uloženog novca. U zavisnosti od valute, preko ove platfome možete zaraditi i do 13.86% godišnje.

Ovakvu vrstu zarade možemo uporediti sa oročenom štednjom u bankama, stim što se u bankama kamata kreće od 1-2%. I nakon oročenja, banke zaključavaju tu sumu na 6-12 meseci pa i više.

Ovde toga nema. Sve što uložite u Celsius Network, možete u bilo kom trenutno podići, i to bez provizije. Takođe procenat zarade na godišnjem nivou je neuporedivo viši.

Radi tesiranja aplikacije Celsius – pasivna zarada, i snimanja ovog video tutorijala, uložili smo BTC i USDT.
Kakva su naša iskustva i kako sve to izgleda, možete pogledati u video tutorijalu.

Kako pasivno zaraditi kriptovalute preko Celsius Network platforme

Zarada se svake nedelje obračunava, i u statistici možemo videti detaljan izveštaj koliko smo zaradili.

Registracija i BONUS BESPLATNO 20$

Ukoliko se registrujete preko sledećeg linka, dobijate BONUS 20$.
REGISTRACIJA: https://celsiusnetwork.app.link/142895f062

Napomenuću da bi se bonus otključao, potrebno je da uložite 200$ i da držite 30 dana na nalogu. Nakon toga bonus se otključava i možete sa njim raditi šta god vam je volja.

najbolji bazeni za rudaranje Koji su to najbolji mining poolovi? - Predstavljamo vam najbolje mining poolove. Šta je mining pool /… ...
btcfaq Sve što ste želeli da znate o bitcoinu – Pitanja i odgovori - Stručno, a uprošćeno rečeno, BTC je kriptografska „valuta“, koju ne… ...
ponzy hyip scum.jpg Vodič za investiranje bitcoina – Čuvajte se Bitcoin HYIP i Ponzi šema - Prvo i osnovno pravilo investiranja: Nikad ne investirajte više od… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments