Pasivna zarada kriptovaluta preko Celsius Network platforme

Pasivna zarada – Celsius Network je vodeća globalna finansijska platforma osnovana 2017. godine, koja omogućava povezivanje vlasnika kripto valuta sa korisnicima koji uzimaju zajam.

Kako funkcioniše Celsius Network?

Kada uložite određenu sumu kriptovaluta, dobijate kamatu od uloženog novca. U zavisnosti od valute, preko ove platfome možete zaraditi i do 13.86% godišnje.

Ovakvu vrstu zarade možemo uporediti sa oročenom štednjom u bankama, stim što se u bankama kamata kreće od 1-2%. I nakon oročenja, banke zaključavaju tu sumu na 6-12 meseci pa i više.

Ovde toga nema. Sve što uložite u Celsius Network, možete u bilo kom trenutno podići, i to bez provizije. Takođe procenat zarade na godišnjem nivou je neuporedivo viši.

Radi tesiranja aplikacije Celsius – pasivna zarada, i snimanja ovog video tutorijala, uložili smo BTC i USDT.
Kakva su naša iskustva i kako sve to izgleda, možete pogledati u video tutorijalu.

Kako pasivno zaraditi kriptovalute preko Celsius Network platforme

Zarada se svake nedelje obračunava, i u statistici možemo videti detaljan izveštaj koliko smo zaradili.

Registracija i BONUS BESPLATNO 20$

Ukoliko se registrujete preko sledećeg linka, dobijate BONUS 20$.
REGISTRACIJA: https://celsiusnetwork.app.link/142895f062

Napomenuću da bi se bonus otključao, potrebno je da uložite 200$ i da držite 30 dana na nalogu. Nakon toga bonus se otključava i možete sa njim raditi šta god vam je volja.


Pored Celsius aplikacije, dosta je popularna Crypto.com aplikacija. Funkcioniše po istom principu, a takođe nudi i niz dodatnih opcija za veću zaradu. Podledajte naša Crypto.com iskustva i utiske na sledećem linku:

ava Šta nudi crypto.com aplikacija? - U ovom video klipu možete pogledati šta nudi crypto.com aplikacija. Crypto korisnicima nudi veliki broj usluga kao što su: novčanik za čuvanje vaših kriptovlauta, pasivna zarada, ulaganje kripovaluta u nove projekte, menjačnica valuta, uzimanje zajmova,… ...

Za nove tutorijale i recenzije, kao i najbolji način kako zaraditi bitcoin, prijavite se na naš youtube kanal.

kzb youtube subscribe
bitkoin obara sve rekorde Bitkoin obara sve rekorde! Vrednost bitkoina preko 25K! - Vrednost bitkoina, još jednom je oborila istorijski rekord. Valuta, koja… ...
provizija mreze network fee Kako smanjiti proviziju mreže? Network fee - Šta je Network fee i čemu to služi? Network fee,… ...
freebitcoin FREEBITCO.IN websajt koji i dalje daje najviše besplatnih bitcoina! - Provereno najviše besplatnih bitcoina! Freebitco.in takozvani "faucet" sajt, spada u… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments