Zaradite i do 100 evra u bitcoinu / SwissBorg aplikacija

Predstavljamo vam SwissBorg aplikaciju preko koje možete osvojiti do 100€ u promo periodu!

Aplikacija je napravljena u Švajcarskoj i promoviše SwissBorg token (CHSB), i u promo periodu deli izuzetne nagrade. Zamišnjena je kao aplikacija za android i apple uređaje, preko koje možete jednostavno obavljati sve vaše kripto poslove.

Sa SwissBorg aplikacijom možete obavljati kupovinu i prodaju kriptovaluta, preko velikog broja podržanih menjačnica. Jednostavno i brzo, i u samo par klikova. Sadrži preko 15 fiat valuta, uključujući CHF, EUR i GBP.

Detaljenije informacije možete pronaći na zvaničnom SwissBorg websajtu.

Kako osvojiti 100 evra u bitcoinu preko SwissBorg aplikacije?

  1. Potrebno je da se REGISTRUJETE PREKO OVOG LINKA, i verifikujete nalog.
  2. Nakon verifikacije, potrebno je uplatiti depozit od mininalno 50€ (koji možete u bilo kom trenutku podići)
  3. Nakon upate depozita, dobijate REWARD TICKET (to je greb srećka)
Svaka greb srećka donosi brojne nagrade. Možete osvojiti od 1€ pa sve do 100€. Sve zavisi koliko imate sreće. Nagrade su duplirane, do kraja godine, pa iskoristite priliku.

swissborg reward ticket
SwissBorg Reward Ticket

Da li je SwissBorg prevara?

SwissBorg je pouzdan tim, i njihov token je od 2018. aktivan na crypto tržištu. Njihov razvojni tim je 2020. izbacio SwissBorg aplikaciju koja se upravo promoviše ovih dana. Cena CHSB tokena se znatno povećala u odnosu na 2018. i u narednom periodu očekujemo dalji rast.

FREEBITCO.IN websajt koji i dalje daje najviše besplatnih bitcoina!

swissborg token pice dec 2020
swissborg token pice dec 2020

Mi smo tesirali aplikaciju, uplatili smo depozit od 50€, dobili smo greb srećku. Osvojili smo nagradu i probali smo da povučemo osvojeni novac, i sve je prošlo bez problema.

SwissBorg je ocenjen sa visokom ocenom 4.6 / 5 na TrustPilot. Utisci korisnika su pozitivni.

swissborg trust pilot

Ukoliko registrujete svoje prijatelje preko vašeg referal linka, i vi i vaš prijatelj dobijate po jednu greb srećku! Želimo vam puno sreće!

osvoji nagrade

ponzy hyip scum.jpg Vodič za investiranje bitcoina – Čuvajte se Bitcoin HYIP i Ponzi šema - Prvo i osnovno pravilo investiranja: Nikad ne investirajte više od… ...
kako kopati ethereum tutorial Kako majnovati ETHEREUM? Tutorial za početnike - Kopanje Ethreuma, rudarenje ili majnovanje je dosta akuelno ovih dana,… ...
osvoji nagrade 1 Zavrti točak sreće i osvoji vredne nagrade - Najpoznatiji sajt koji deli besplatan bitkoin FreeBitcoin redstavio novu igru… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments