Kupovina bitcoina preko localbitcoins.com

Verovatno najbolja opcija kupovine bitcoina za keš je localbitcoins.com. Dovoljno je da odaberete zemlju ili grad, i možete pronaći osobu iz Vaše okoline. Posle dogovorene cene, možete se naći sa osobom, i na licu mesta izvršiti transfer.

Kako sve funkcioniše?

Kada se registrujete, prijavite se na Vaš nalog i odaberete mesto i način plaćanja. Možete pronaći ljude koji prodaju za keš ili odabrati ostale metode plaćanja Nettler, Wester Union, MoneyBookers, Skrill, WebMoney.. mada su najviše zastupljenje keš transakcije.

local-bitcoins-kupovina-bitcoina

Odaberite prodavca i postavite kupovinu

Posle unosa informacija za kupovinu i posle klika “find offers” videćete listu prodavaca na ekranu. Svaka država iz koje su prodavci, ima svoju cenu za Bitcoin, limit prodavca i metode plaćanja koje prihvata. Kliknite na “Buy” za odabranog prodavca da bi videli detalje i ograničenja. Uverite se da reputacija prodavca nije niska, pročitajte ograničenja pažljivo i pošaljite mu dodatnu poruku pre početka kupovine.

informacije-prodavca-local-bitcoins

Napomena: Ako prodavac ne odgovori za par sati, predlažem da prekinete kupovinu i potražite drugog prodavca. Mnogim prodavcima treba dugo vremena da vam odgovore.

Završetak kupovine

Sad možete da nastavite dalju diskusiju o kupovini, u vašoj “Dashboard” sekciji, koja se nalazi ispod imena vašeg profila. U zavisnosti koju metodu plaćanja ste odabrali, sada ćete morati da završite kupovinu. Ako je to digitalna metoda plaćanja, zahtevaće da izvršite plaćanje i nakon toga prodavac će poslati bitcoine na Vaš Local Bitcoin novčanik i kupovina bitcoina će biti završena.

Ako plaćate u kešu, sastaćete se sa prodavcem i on treba da vam pošalje bitcoin kada mu date novac. Zahtevajte da Vam pošalje Bitcoine sa njegovog Local Bitcoins naloga, kako bi stigli brze (ako Vam pošalje Bitcoine iz dugog bitcoin novčanika može potrajati do 1 sat, da bi se prikazalo).

Saveti za bolju sigurnost

  • Potrudite se da se transfer bitcona odvija uvek preko Local Bitcoins sisema, kako bi imali dokaz u slučaju zlouporebe
  • Uvek sklapajte trgovinu sa osobama koji imaju visoku reputaciju. Pročitajte komentare od ljudi koji su sarađivali, i pogledajte koliko je ta osoba izvršila transakcija (što više to bolje), pogledajte da li je verifikovala email i telefon i koji je nivo poverenja.
  • Strogo je preporučljivo da koristite Two-Factor Authentication koja vašem Local Bitcoins nalogu obezbeđuje bolju sigurnost.

Local-Bitcoins-Dashboard

 


Za prodaju i kupovinu kriptovaluta bez provizije posetite sledeće linkove:

prodaja kriptovaluta Prodaja kriptovaluta bez provizije - Najbolji načini za prodaju kriptovaluta bitcoin, ethereum, kako da uzmemo keš i platimo što manju moguću proviziju. Ili ne platimo uopšte! ...
kako kupiti bitcoin kriptovalute Kupovina kriptovaluta bez provizije - Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu kriptovaluta sa i bez provizije na pravom ste mestu. Postoji više načina kupovine kriptovaluta... ...

celsius network promo kodovi Celsius PROMO KODOVI 2021 - Predstavljamo vam najnoviju listu - Celsius PROMO kodovi 2021. Aktiviranjem… ...
dogecoin2 Šta je DogeCoin i kako ga zaraditi? - Šta se dobije kada se spoje dve najveće internet senzacije?… ...
kako povecati hashrate mining Kako jednostavno povećati HASHRATE za duplo? - Šta uraditi kako povećati hashrate? Rešenje je vrlo jednostavno pokazaću… ...
0 0 votes
Vaše mišljenje
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments